Nagy buli készülődik Amerikában

Roland Sands ezútal nem motort épí­t és nem is kiegészí­tőket gyárt. Rendezvénye viszont nagyon jól hangzik.

Roland Sands nevét aligha van motoros aki ne hallotta volna még. Több gyárnak is bedolgozott amikor valamelyik motorjuk továbbgondolására volt szükség. Kiegészí­tői sok helyen megtalálhatóak, elérhetőek, azonban most új területen akar valami nagyot alkotni.

Rendezvényszervezésbe kezdett csapatával, mely a The Moto Beach Classic nevet kapta. Elmondása szerint évek óta álmodoztak egy strandra bevitt buliról melyhez végül megtalálták a megfelelő partnereket is a Bolsa Chica State Beach és a Sea Legs Live személyében. A parton javarészt a homokban fognak zajlani a versenyek, melyhez jó zene fog társulni. Nappal reggae éjjel punk rock lesz a menü. A rendezvény napjának október 14-t választották.

Motoros szemmel az egyik fő atrakció az Indian Motorcycle szervezte Super Hooligan flat track futamok lesznek, ahol számos kategóriában (Super Hooligan, Open Pro, Run What Ya’ Brung, Cycle Zombies Degenerate Choppers & Tank Shift Vintage) indulhatnak a versenyzők, profik és amatőrök egyaránt. Mini bike futam is lesz, igaz ez aszfalton fog zajlani. A Super Hooligan sorozat győztese egy profi Indian FTR750 flat track géppel lesz gazdagabb az év végén!

A másik fő csapásvonal a BMW nevéhez kötődik. Ők egy 1/8 mérföldes drag pályán versenyeztetik majd meg az indulókat a homokban. Versenyük a Salty Sprint Races nevet viseli. Lesz Boxer kupa is, számos meghí­vott versenyzővel. Azonban nem csak nekik lesz nyitva a pálya, bárki szabadon húzhatja majd a gázt a tengerparton kijelölt pályán.

A ví­zben szörfösök fognak bulizni, versenyezni, mí­g a parton számos kiállí­tás várja majd az odaérkező vendégeket.

Nekünk valószí­nűleg egy hangulatos videó fog jutni ebből a buliból, de azért azt is nagyon várjuk!