Motorrevü Online 2.0

Már régóta szerettük volna, most megvalósult. Elindultunk egy úon. Nem állí­tom, hogy a végén járunk, ám abban biztos vagyok, hogy most egy nagyot léptünk előre. Az új oldal rengeteg új funkcióval rendelkezik, amiket érdemes megemlí­teni… Lássuk…

Első és leglátványosabb újdonság, hogy új külsőt kapott a lap. Ez önmagában azonban még nem jelentené azt, hogy tényleg jobb lesz az oldal, azonban a következő új szolgáltatásokkal is bővültünk:

 • BLOG: bárki, aki szeretne indí­that blogot az oldalon. Nem kell mást tenni, csupán egy nevet választani és máris kezdődhet a blogolás. A megnyitást követően azonnal él és elérhető a blog a saját domainjén keresztül. Főoldalunkra, illetve a blogok listájában azonban csak egy jóváhagyás után jelenik meg a mű. A jóváhagyás folyamata nagyon egyszerű, legalább egy befejezett teljes postnak kell lennie ahhoz az internetes naplóban, hogy elfogadjuk azt.

    

 • Interaktí­v képgaléria: a galériánkba bárki tölthet fel képet, illetve értékelheti a már benn lévő képeket.

    

 • Interaktí­v Motoradatbázis: szintén bárki ajánlhat nekünk motort, illetve bárki értékelheti a motorokat az oldalon, saját véleményt í­rhattok. Ezáltal nagyon jól kirajzolódik majd, hogy mely motorok értékesek a használóik szerint.

   

   

   

 • Interaktí­v Tesztek

 • Lexikon: Ez a részünk nem más, mint egy motoros wikipedia, amit ismét bárki bőví­that, akinek kedve támad egy kis pontgyűjtésre a userek számára felállí­tott rangrendszerben. (ez utóbbira mindjárt visszatérünk)
 • Interaktí­v Motorkereskedés Adatbázis: A meglévő adatbázis értékelhető, bárki elmesélheti, mind pozití­v, mind negatí­v élményét az adott kereskedőről. Ráadásul, ha nem találnátok az adott kereskedést a rendszerben, akkor ajánlhatjátok nekünk, amit jóváhagyás után felteszünk és isét pontokat kaptok érte a rangrendszerünkben.

   

 • Interaktí­v Doki Funkciók: A fórum mellett ez az a része az oldalnak, ahol egymásnak tudtok segí­teni. Bárki feltehet bármilyen kérdést, amit bárki megválaszolhat. Természetesen a szerkesztőségünk is rajta lesz a témán és megpróbál mindenben segí­teni, de í­gy akár hamarabb is érkezhet válasz.

   

 • Természetesen ezek mellett lesz még Letöltések részleg, Hí­rek nagy mennyiségben (természetesen végre kommentelési lehetőséggel), kerülnek fel folyamatosan az anyagok és hí­rek a magazinról, beszámolók a Bamakoról és más versenyekről.

   

 • Privát üzenetek funkció: Ez egy belső levelező funkció az oldalon belül, amely már most tökéletesen működik, azonban a külseje még fejlődni fog. Ezt a belépés utána fejlécben érhetitek el.

A végére hagytam a többször emlegetett rangrendszert, ami szintén egy teljesen új funkció az oldalon. Minden felhasználónk készí­thet egy user profilt, amelynek részeként minden aktivitásért pontot adunk az oldalon. A hí­rekhez történő hozzászólástól kezdve egészen a blogolásig mindenért! Minden kategóriában külön rangsorokat állí­tunk, amelyek a fórum almenüjéből érhetőek el jelenleg, de hamarosan a főoldalon is találkozhattok vele. Későbbiekben ezek a pontok azért fognak sokat érni, mert nyerhettek velük értékes ajándékokat, illetve felhasználhatjátok őket bizonyos akciók során.

 

Az oldal egyébként folyamatosan épül. Ezért kérek mindenkit, hogyha bármi észrevétele ven, akkor azt a fórumba vagy ehhez a hí­rhez bátran í­rja be. Épí­tsük együtt a motoros közösségünket!

Jó böngészést!