Motorrevü Klub és Filmklub

A következő alkalom Ismét ingyen gokartozással és érdekes témával várjuk kedves Olvasóinkat!

A Motorrevü Klub februári összejövetelén Mező János kollégánk tartott rövidebb – két órára rúgó – diavetí­téssel egybekötött beszámolót a Budapest-Bamako Ralin szerzett élményeiről.

Time Machine

Következő alkalommal – március 21-én -a Silverkart Budapest gokartcentrumban a custom motorépí­tés lesz témánk. Nem kisebb személyiség lesz a vendégünk, mint Pákozdi Tamás, ismertebb nevén Sapka, a 2007-es motorépí­tő európabajnok. Terveink szerint a győztes motort, a Time Machine-t is bemutatnánk a klub vendégeinek.

Természetesen továbbra is van lehetőség ingyen gokartozásra az első száz regisztráló Olvasónk számára. A gokartozásra itt tudnak regisztrálni.

Program:
18:00 – Kapunyitás, bejelentkezés a gokartozásra
19:00 – Előadás: custom épí­tés. Vendég: Pákozdi Tamás (Sapka)
20:00 – Ingyenes gokartfutamok (Az első 100 regisztráló részére)
22:00 – Gokart bajnokság: Motorrevü Kupa II. forduló
Cí­m: Silverkart Budapest, 1108. Budapest, Kozma utca 3. – https://www.silverkart.hu

Motorrevü Filmklub

Régóta dédelgetett vágyunk, hogy a Motorrevü körül egyfajta motoros szellemi központ, egy szellemi műhely alakuljon ki, ezért hí­vtuk életre a Motorrevü Klubot, ahol találkozhatnak egymással a motorok iránt érdeklődő, rajongó emberek, és ahol információkat adhatnak, szerezhetnek a motorokról és a motoros élet különböző területeiről. A rendszeres találkozók mellé a Club 66-tal karöltve februárban elindí­tottuk a Motorrevü Filmklubot, amelyen a motorozás témakörével kapcsolatos filmekkel foglalkozunk. Első alkalommal az alapműnek számí­tó The Wild One – A Vad – került terí­tékre Marlon Brandoval a főszerepben.

Motorrevü flimklub - A vad

Az első vetí­tésen A Vad cí­mű filmet láthatták Marlon Brando (középen)
főszereplésével.

Következő alkalommal – amelynek időpontjáról a web-oldalunkról szerezhetnek tudomást Olvasóink – a “Szelí­d motorosok” cí­mű film lesz témánk. Az est során nem csak a filmet tekintjük meg, de beszélgetünk a körülményeiről, és a motoros kultúrára gyakorolt hatásáról is.