Motorrevü Klub a Silverkartban

Újraindult! Január első péntekén megújult formában ismét elindult a Motorrevü Klub, melynek idéntől a Silverkart Budapest gokart centrum ad otthont.

A rendkí­vül igényesen kialakí­tott épület konferenciatermében első vendégünk a MotoGP szakértője és a MotoGP 2007 évkönyv í­rója, Budur Gabriella volt. Mivel szakújságí­róként minden VB-n ott van, szinte együtt él a versenyzőkkel, í­gy az előadást követően minden kulisszatitkokkal kapcsolatos kérdésre válaszolt. Az olvasóknak mesélt Győrfi Alen, újdonsült gyorsasági Európa-bajnokunk, aki két VB-n is részt vett tavaly, illetve Sebestyén Péter, a MotoGP Rookies Kupa tehetséges magyar versenyzője.

Motorrevü KlubEzek után késő éjszakába nyúlóan gokartozhatott mindenki, aki regisztrált, illetve jelentkezett az aznapi versenyre. A nap leggyorsabbja Sümegi Martin lett, aki egy 10 alkalmas Silverkart bérlet, egy MotoGP 2007 évkönyv, és egy egyéves Motorrevü előfizetés boldog tulajdonosaként térhetett haza. A második és harmadik helyezett Nöbauer Manuel és Simon Róbert is nyertek egy-egy bérletet, illetve előfizetést. A versenyen való részvétel 9000 Ft helyett 5000 Ft volt, ráadásul ezért az összegért egy vendég 5 x 10 percet gokartozhatott. Mindemellett egész este ingyenesen használhatták a bowling pályát, biliárdozhattak, csocsózhattak és darts-ozhattak. Találkozzunk a következő rendezvényen, ahol Mező János fog beszámolni a Budapest-Bamako 2008 megpróbáltatásairól, mely az elmaradt Dakar úvonalától nem messze halad el.

Következő Motorrevü Klub: február 15., péntek

Program:
18:00 Kapunyitás, regisztráció a gokartozásra

19:00 Budapest-Bamako 2008: Mező János kalandjai
20:00 Ingyenes gokart futamok az első 100 regisztráló részére! Regisztráció a www.motorrevu.hu -n. Már sajnos nincs több szabad hely.
22:00 Gokart bajnokság: Motorrevü Kupa I. forduló