Motorral lett öngyilkos a sáros ügyvéd

Szándékosan ütközött frontálisan egy teherautóval. Korábban drogot adott egyik védencének.

Vasárnap egy motoros az 5711 úon Pécs és Újpetre között áttért a szemközti sávba és szándékosan frontálisan ütközött egy pótkocsis teherautóval – a 34 éves ügyvéd a helyszí­nen életét vesztette. A Bors az ügyben megszólaltatta a teherautó sofőrjét, aki először azt hitte, véletlenül jött át a motoros az ő sávjába, “de amikor a szemembe nézett, integetett és meghúzta a gázt, tudtam, hogy öngyilkos akar lenni”.

 

A Bors értesülései szerint az ügyvéd kiváló rendőrségi kapcsolatokkal rendelkezett, a legtöbb komoly kirendeléses ügyet neki osztották a Baranya Megyei Rendőrfőkapitányságtól. Azonban a közelmúltban meggyanúsí­tották, hogy az egyik előzetes letartóztatásban lévő védencének kábí­tószert csempészett a börtönbe. A hí­rek szerint úgy buktak le, hogy az ügyvéddel való találkozó után megmotozták a rabot, és megtalálták nála a levélbe rejtett marihuánát.

 

 

A beszámoló szerint az ügyvéd pénteken letargikusan viselkedett, arról beszélt, úgy érzi, az eset miatt tönkrement az élete, és kilátástalan helyzetbe került.