Motorozz mentőmotorosokkal!

A cél ezútal is a Magyar Mentőmotor Alapí­tvány támogatása, mely idén ünnepli 10. születésnapját.

Augusztus 10-én, most szombaton lesz a 6. Mentőmotoros Nap, melynek mottója idén is: Motorozz mentőmotorosokkal! A cél ezútal is a Magyar Mentőmotor Alapí­tvány támogatása, mely idén ünnepli 10. születésnapját.


A regisztrációs határidő a tegnapi napon járt le, de a késői jelentkezések szokatlanul nagy száma miatt a szervezők úgy döntöttek, még egy nappal megtoldják a rendelkezésre álló időt. így még 5-én éjfélig lehetőség van regisztrálni az eseményre a bit.ly/6mmnap_reg oldalon.

A program 8.00-kor kezdődik a Hősök terén, ahonnan a közös motorozás a 6-os úon vezet majd Dunaújvároson át Mecseknádasdra. Autópályamatricára idén sincs szükség. A Hetényi Pincészetben egy közös ebéd várja a motorosokat, majd ezt követően megtekinthetnek egy mentési bemutatót, melyben a helyi önkéntes tűzoltók is részt vesznek. Megint lesz tombola, a sokáig maradókat pedig koncertek várják, sőt, aki másnap is a Mecsekben ébred, még egy közös motoros túrára is benevezhet.


Az Alapí­tvány idén először a korábbi adó 1%-okból vásárolt mentőtiszti kocsit is elviszi a Mentőmotoros Napra, és bemutatják azt a BMW-t is, amit nemrég egy felajánlásból adományként kaptak, és amelynek felszerelése a mentőmotorosok közeli tervei között szerepel.

Aki bővebb infót szeretne kapni a programokról, az esemény Facebook oldalán tájékozódhat: https://www.facebook.com/events/456349798447785/