Motoros nagyköveteket keresünk

Motoros nagyköveteket keresünk

Megújult a MOL Motoros Family – Motorozz és segí­ts Te is!


Kis Viktória, Müller Attila és Kamarás Iván mellé keresünk civil nagyköveteket


BUDAPEST, 2016. szeptember 1. – Harmadik éve, hogy a motoros társadalomban létrejött egy különleges kezdeményezés hazánk egyik legnagyobb vállalatának támogatásával. A MOL Motoros Family idén új nagyköveteivel, Kis Viktóriával, Kamarás Ivánnal és Müller Attilával várják civil nagykövet társaikat, hogy az idei évben is együtt segí­thessenek a rászorulóknak: a párosok összesen közel 1 millió Ft támogatást kapnak az olajipari vállalattól, hogy megvalósí­thassák a közösség által megszavazott különböző jótékonysági célkitűzéseket.


A MOL Motoros Family újdonsült nagykövetei szeptember 10-ig várják civil párjuk jelentkezését, hogy együtt gurulhassanak különböző jótékonysági ügyek érdekében. A programnak most bárki részese lehet, és a civil nagykövet cí­mmel együtt járó dí­j mellett nemcsak motoros élményekkel gazdagodhat, de nagykövet párjával együtt kampányolhat az adott cél megvalósí­tásáért. A nagykövetek kiválasztásánál természetesen nemcsak az ismertség, de a motorozás iránti elkötelezettség is szempont volt.

 

„A motorozás számomra életérzés, a szabadság jelképe. Amikor a gépre szállok, megszűnnek a gondok, a hétköznapi problémák. Ezt a pozití­v érzést szeretném átadni a lehető legtöbb embernek, és a motoros család többi tagjával együtt segí­teni. Ezért örülök, hogy idén csatlakozhattam a MOL Motoros Family csapatához, és részese lehetek a programnak!”nyilatkozta Müller Attila szí­nész, a MOL Motoros Family Nagykövete.


A nagykövet párosok létrejöttét követően egy izgalmas, és az egész országot érintő kampányt indí­t a MOL. A kezdeményezés célja, hogy a motoros család képviselői bebizonyí­tsák, összefogással, tenni akarással jobbá tudják varázsolni a hétköznapokat, és segí­tséget tudnak nyújtani azoknak, akik arra a leginkább rászorulnak. A program során összesen 3 jótékonysági cél kerül megvalósí­tásra, melynek kiválasztásában a MOL Motoros Family családtagok szavazata dönt majd, és az egyes jótékonysági célkitűzések megvalósí­tásához 300.000 Ft támogatást is kapnak a nagykövetek.

 

A mostani program érdekessége, hogy a három nagykövet között idén egy profi motorversenyző hölgy, Kis Viktória is helyet kapott, aki a kezdeményezés kapcsolatban kifejtette: „A motorozásnak rengeteget köszönhetek, hiszen a versenyekre való felkészülés rendszert hozott az életembe, megtanultam, mit jelent a kitartás, a célokért való küzdelem, hogy kemény munkával igenis valóra válhatnak az álmaink. Ezt szeretném átadni minden motoros családtagnak és a „civileknek” egyaránt, és meggyőződésem, hogy erre tökéletes lehetőséget nyújt a MOL Motoros Family kezdeményezése”.

 

A harmadik nagykövet egy országosan ismert és népszerű szí­nész, Kamarás Iván lett az idei évben, aki a következőket emelte ki a kezdeményezésről és a motorozáshoz fűződő viszonyáról: „A szí­nészet a szabadságról, az önmegvalósí­tásról szól, ahol szerencsére az évek alatt számos szerepben kipróbálhattam magam. Ezt hozza el a motorozás, amikor a szabadban élvezem a napsütést, és a motor energikus búgását. Szeretném minél több embernek átadni ezt a boldog érzést, í­gy remélem, minél többen csatlakoznak a motoros családunkhoz, és együtt szebbé tesszük a világot.”


A Motoros Family terveiben ugyanakkor nemcsak a jótékonyság szerepel az idei évben. Nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy erősí­tsék a köteléket a hazai motoros család tagjai között. Ebben a szellemben kerül majd megrendezésre a Motoros Family Jamboree is, melynek keretében szeptember 17-én egy izgalmas programokkal megfűszerezett napot tölthetnek együtt a motorosok a Cser-tó mellett.

 

Mi vár a Civil Nagykövetekre?


  • 100.000 Ft értékű MOL GreenCard üzemanyagkártya
  • Egyedi, hí­mzett motoros kabát
  • Közös kampány Celeb Nagykövet párjával, melynek megvalósí­tásához 300.000 Ft támogatás jár

 

Hogy lehetsz Te is Civil Nagykövet?