Motoros összefogás a Vörösiszap Katasztrófa áldozatai részére

Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezésünkhöz és 100 km benzinköltségnek megfelelő felajánlással segí­tenék a rászorulókat.

Ma már úgy tűnik, hogy a tiszai ciánmérgezés nagyságrendjét jócskán meghaladja a vörösiszap szennyezés, amelyet az ajkai timföldgyár egyik gátjának leomlása okozott 2010 október 4-én.

120 fő sérült meg, sok esetben maradandóan, de ami még fájóbb , 8 ártatlan ember lelte halálát a lúgos iszapárban. A talán helyrehozhatatlan környezeti katasztrófán túl családok százai vesztették el az otthonukkal együtt mindenüket, múltjukat és talán jövőjüket is. Idős emberek voltak kénytelenek végig nézni, ahogyan életük egész munkája, szinte perceken belül semmisül meg, pusztul el minden, amiért évtizedeken keresztül dolgoztak.

 

Éppen ezért joggal lehetünk büszkék arra, hogy a meghatározó magyar motoros köröknek egyidőben, egymástól függetlenül jutott eszébe, hogy segí­tséget kell nyújtani! Néhány óra alatt páratlan mérvű összefogás alakult ki a közös cél érdekében, mert mi lehet fontosabb most, a tél közeledtével annál, hogy a mindenüket elvesztő emberek feje fölé mihamarabb kerüljön fedél, legyen pénzük meleg ruhára, ennivalóra.

Egyként szállt harcba a hazai motoros társadalom szí­ne – java kizárólag azért, hogy bebizonyí­tsa, a gyökereiket vesztett családok jövőjét meg lehet menteni, hogy példát mutasson összefogásból és megmutassa a gyászolóknak, a tragikus sorsú embereknek, hogy a bajban nincsenek egyedül! A segí­tség most először két keréken érkezik!

A Magyar Motoros Társadalom példaértékű összefogása keretében 2010.október 23-án 10:00-13:00 óráig Évadzáró találkozót szervez a Duna Plaza elé. Szeretnénk, ha minél többen csatlakoznának a kezdeményezésünkhöz és 100 km benzinköltségnek megfelelő felajánlással segí­tenék a rászorulókat.11:00 órakor motorosok egy csapata elindul Devecser felé, hogy személyesen legyenek a helyszí­nen az összegyűjtött adomány átadásakor. Csatlakozz te is!

Lehet, hogy eső és hideg is lesz, ami általában sokunkat elriaszt a motoros programoktól – de most jusson eszetekbe, hogy több százan eközben otthon és biztos háttér nélkül csak bennünk és a hasonló felajánlásokban bí­zhatnak!

Itt az idő, hogy mindannyian segí­tsünk!

Rád is számí­tunk!