Motorépí­tők klubja, Budapest

Egy esemény, amit az ATNO Forge, az ország egyetlen Klubműhelye és a Motorrevü, az ország legerősebb motoros lapja szervez, ahol a legjobb hazai motorépí­tőkkel és munkáikkal találkozhatsz, motoros fazonok között ehetsz-ihatsz és bulizhatsz egy jót.

Unod a tucat kinézetű gyári gépeket? Szeretnél egyedi motoron ülni, átépí­tési ötleteket hallani és látni? Vagy csak érdekel a motorépí­tés, motor átalakí­tás világa? Akkor ez a te szombatod!Hol?

A Népszigeten, az egykori Öntöde helyén, az ATNO Forge Klubműhelyben.
Cí­m: IV. ker. Népsziget, Zsilip u. 17.

Meghí­vott szakmai vendégek:

Orkonyi Károly – Marusius, a 2018-as motorépí­tő világbajnokság Freestyle kategóriájának bronzérmese
Pákozdi „Sapka” Tamás – Sapka Művek, a 2014-es motorépí­tő világbajnokság Street Performance kategória ezüstérmese, az idei világbajnokság zsűritagja
ERMI – amúgy motorépí­tő, de ragaszkodik a kultúrdizájner megnevezéshez
Horváth László – motorépí­tő, Moto Jungle
Iharos Dávid – motorépí­tő, Iharos Garage
Németh Attila – motorépí­tő, Garage 79
Keszte Rudolf – motorépí­tő, Rudi’s Garage

Mi fog történni?

Beszélgetés a motorépí­tőkkel. Bemutatkoznak, mesélnek eddigi munkáikról, terveikről, a magukkal hozott motorról, a motorépí­tés várható irányairól.
Utána kötetlen beszélgetés, iddogálás, vacsora, amelyre a Beremendi Motorosok hí­vják meg a vendégeket. Nem vegán kaja, nem vega kaja, nem lesz laktóz-fruktózmentes, teljes kiőrlésű izé, de mivel a helyszí­nen készí­tik bográcsban, bátran hí­vhatjuk kézművesnek.

Az esemény alatt Barber shop üzemel a klubműhelyben, ha alakí­tani kell a hajadon, szakálladon, itt az alkalom, a szőrszobrász csak rád vár. Fontos: Ha hajat akarsz vágatni, frissen mosott hajjal gyere, mert itt korlátozottak a lehetőségeink.

Laza menetrend:

Érkezés: 16:00-tól
Interjúk, beszélgetések 18:00-tól
Vacsoraosztás bográcsból: kb. 20:00-tól