MotoGP replikák a Yamahától

Limitált példányszámban készülnek

Négy futamot követően a Yamaha igen jól áll a MotoGP-ben. Valentino Rossi 15 ponttal vezeti, Jorge Lorenzo pedig a harmadik helyet foglalja el a tabellán.

 

A királykategóriának világszerte óriási a rajongótábora, de Indonéziában kiemelkedően sokan követik a megmérettetéseket. Éppen ezért a japán gyártó külön figyelmet fordí­t erre a térségre és igyekszik az ottani vevők kedvében járni.

 

 

Az indonéz MotoGP fanok a levegőbe csaphatnak, mivel a Yamaha elérhetővé tesz számukra két különleges szériát a kisméretű sportmotorjaiból. Az YZF-R25 és az YZF-R15 modellek MotoGP köntösbe bújnak és í­gy teszik magukat még kelendőbbé. A replikákon mások mellett a Yamaha főszponzorai, a Movistar és a Tech3 matricái is megtalálhatók, melyeknek köszönhetően szinte tökéletesen megegyeznek a versenypályákon száguldó társaikkal.

 

Az YZF-R25-ösökből mindössze 500, az R15-ösökből pedig 3000 példány gördül ki a szerelőcsarnokból. A mostani várakozások alapján nincs sok esély arra, hogy a Yamaha ne tudja szinte azonnal eladni az összeset.