MOMODESIGN FIREGUN-3 WP LADY MOTOROS CIPŐ

Egy motoros ritkán van egész nap a nyereghez ragasztva. A hétköznapokban intézzük ügyeinket, munkahelyünkön ülünk a számítógép előtt, előadást hallgatunk az egyetemen… és még sorolhatnám. Ha pedig jön a megérdemelt lazítás, akkor is megállunk egy ebédre, vagy akár megmászunk egy hosszú lépcsősort, hogy gyönyörködjünk a kilátásban. A Momo Firegun-3 nemcsak a motoron, de a gyalogos életben is nagyon jól vizsgázik. Ennek kulcsa a speciális talpszerkezetében rejlik. Az itt megbúvó ZPLATE betét keresztirányban merev, ami a biztonság miatt fontos, mivel ellenáll az oldalirányú erőknek.

Cikcakk formájú kialakításának köszönhetően azonban hosszában rugalmas, így a klasszikus motoros csizmákkal ellentétben nagyon kényelmes benne a járás. A cipő tesztje kezdetén még hűvösebbek voltak a napok – és bár tipikusan fázós lábú vagyok –, kellemesen melegnek éreztem. Tartottam is kicsit attól, hogy milyen lesz, ha beköszönt az igazi kánikula. A Firegun-3 kellemes csalódást okozott, nem izzad bele a láb, és nem is kényelmetlenül meleg.

A varázslat az OrthoLite anatómiai kialakítású talpbetétben van, a cserélhető poliuretán elem kiválóan szellőzik. Ha ismerős az OrthoLite név, nem véletlen, hiszen több mint 400 vezető cipőmárka használja betétjeiket termékeiben az Adidastól a Wilsonig.