Mire készülhet a Yamaha?

Az biztos, hogy szeptember 6-án lerántják a leplet valamikről.

A beetető videók nagyon divatosak lettek mostanában, néha jól félre is vezetik velük a gyártók az újságí­rókat. Tette ezt legutóbb pont a Yamaha, amikor egyik videójukban megjelení­tették az “adventure” szót. Ezt megpillantva mindenki vágyai beteljesülését látta a videó mögé, a T7 prototí­pusból széria motorrá érett, Tenere utód bemutatását pedig a Yamaha (állí­tásuk szerint) nem erre utalt a videóban lévő szócskával, csupán a kalandra, hétköznapi értelemben. Kí­váncsian várjuk, hogy ezzel a videóval melyik tí­pusnak ágyaztak meg, ha valóban nem a T7-nek…

Mindettől függetlenül viszont itt az újabb elénk vetett csont, amin lehet töprengeni. Az “utazz messzebb” szlogenből valamint a videóban megszólaltatott két motoros által megtett kilométer adatokból mindenképpen valami nagy cirkáló érkezésére gondolunk. az a kérdés, hogy melyik fajtából való motor lesz ez? A Yamaha Venture alapjaira épülő mégjobban felextrázott cirkáló (nehéz elképzelni), egy klasszikusabb darab vagy egy kicsit sportosabb motor érkezik?

Nem tudjuk, de a válaszig már csak kettőt kell aludni. Azon viszont nem leszünk meglepődve ha az egyik újdonságot Elude-nek vagy Eludernek fogják hí­vni.

A két videóban, két kezdési időpont szerepel, 30 perc távolságra egymástól. Résen leszünk és amint lehet beszámolunk majd a helyes megfejtésről.