Mire készül az MV Agusta és a Zagato?

Azt semmiképpen nem mondanánk, hogy az MV Agusta elárasztja a piacot új modellekkel. Az olasz gyártó inkább azok közé tartozik, akik meglehetősen ritkán, de akkor igen exkluzí­v tí­pusokkal rukkolnak elő.

 

Nincs ez másként most sem, amikor ráadásul azzal is megfűszerezik a dolgot, hogy összeállnak az egyik leghí­resebb milánói dizájn céggel, a Zagatóval.

 

Szeptember 4-en debütál

Ha hihetünk a közzétett í­zelí­tőképnek, a két vállalat közös újdonsága hivatalosan szeptember 4-én mutatkozik be. A fotó egyelőre sokat nem árul el, mindössze az első kerék és a jármű orra látható rajta, azonban í­gy is sejthető, hogy a külsejével nem lesz baj.

 

Minthogy konkrét információ egyelőre kevés van, jószerivel csak találgatásokra hagyatkozhatunk. Az egyik legelfogadottabb feltevés szerint jelen esetben nincs másról szó, minthogy egy most is létező modellt csomagol új köntösbe a Zagato. Ugyanakkor azért nem zárható ki az sem, hogy egy friss modell érkezik. Azonban az MV Agustánál azokat a találgatásokat korábban határozottan cáfolták, miszerint a márka beállna a sorba, és piacra dobna egy 300-400 köbcentiméter körüli modellt.