Minden, ami repül – Nitro Circus

Június 14-én Budapesten is megnézhetjük a levegő fenegyerekeit a Groupama Arénában.

 

 

 

 

A Nitro Circus egy látványos show, melyen olyan elképzelhetetlen dolgok is szárnyra kapnak, mint bevásárlókocsik, quadok, tandem krosszmotorok, vagy motoros szánok.

 

 

 

 

 

 

Elképesztő műsorral járják az egész világot, és olyan hatalmas nevek is fellépnek, mint a kilencszeres X-Games győztes Travis Pastrana, aki még azok számára sem ismeretlen, akik egyáltalán nem követik a freestyle motocrosst.
Megmutatja magát továbbá Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó koronázatlan királya, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Sam Sinclair.

 

 

 

 

„Mindenkit lázba hozott az, hogy elhozhatjuk ezt a vadonatúj show-t az Atlanti-óceán ezen oldalára. Itt született a motocross, itt kezdődött minden, és mi törekszünk rá, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk magunkból az itt töltött idő alatt. Mindig szerettem Európában versenyezni a fanatikus szurkolók miatt, ráadásul Budapesten először mutatjuk meg magunkat, úgyhogy alig várjuk, hogy ott legyünk, és feltekerjük a hangerőt” – nyilatkozta Pastrana.

 

 

 

 

Jegyek már kaphatók, eddig 8900 forinttól 18900 forintos árig. Abban biztosak lehetünk, hogy látványos műsort kapunk a pénzünkért.

 

 

 

A videó megnyitásához kattintson a képre