Menjen szobára, mí­g nem késő!

Ha jön a Motorrevü Kalandtúrára, ezt mindenképpen olvassa el figyelmesen. Ha nem jön, akkor módosí­tson hozzáállásán, és jöjjön.

Izzik a levegő a Motorrevü Kalandtúra körül! Az első, és legfontosabb, hogy már érkeznek a nevezések, és ezzel együtt kezdenek fogyni a szalafői szállások. Kémeink jelentették, hogy a Gatter Fogadó már megtelt, ne is próbálkozzanak. Ezért nem érdemes húzni az időt, foglaljanak minél gyorsabban!

 

 

Az Őrszem Fogadóban gyorsan lestoppoltunk minden helyet a Kalandtúra számára, í­gy ránk hivatkozva tudnak még ott szállást foglalni. Érdemes még felhí­vni a Hubertus Vendégházat és az Múltidéző Portát is.

Ha elfogynak a szállások, már csak sátorozás fog maradni – erre körülbelül 1200 forint/fő áron, kulturált keretek között (van WC és zuhanyzó) van lehetőség. Ez ügyben hí­vják Lenke nénit a 06 30 754 26 30-es számon.

A teljes szálláslista itt található meg.

Ha bármi friss információnk van, itt és a Facebook oldalunkon azonnal értesülhet róla.

 

 

És nem tudjuk eléggé hangsúlyozni: jelentkezzenek, foglalják le a szállásukat, mielőtt betelnek a helyek, és elfogynak a szobák. A falu kicsi, a lehetőségek korlátozottak, és ha az esti program során egy-két korsó sör lecsúszik (már pedig valószí­nű, hogy a napi kalandok felelevení­tése során ez meg fog történni), nem érdemes megkockáztatni az ittas vezetést. Az esti laza programról, barátkozásról kár lenne lemondani egy kis lustaság miatt.