Menetpróba: Suzuki GSX250R

Micsoda király kis pályagép! A Suzuki mindent megtett, hogy az irodaház előtt parkoló GSX250R tökéletes illúziót keltve megtévessze a szemlélőt. A kulcs átadásakor azonban a hazai importőr is mindent megtett, hogy kizökkentsen ebből az illúzióból.

Nyomatékosí­tották, hogy a harcos kiállású motor nem véletlenül nem kapta meg a GSX-R250 nevet, kategóriáját tekintve ez egy utcai gép, kicsit sportosabb hangulatú göncben. Hogy kissé elkenődött arcom láttán-e, de azonnal jött a vigasztalás: a szinte csonkig elkopott lábtartóbütykökre és a szép kékre szí­neződött, azaz masszí­v kanyartempót jelző abroncsokra kacsintott a Suzuki munkatársa, miszerint megjárta már a tesztmotor a Kakucsringet is. Ennyi előjáték után már tényleg kí­váncsi voltam, mire képes a 2016 végén bemutatott, de csak 2018-tól forgalmazott Suzuki GSX250R.


A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2018/10 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.