Megvan Kiskőrös legjobb robogósa!

Kiskőrösön második állomásához érkezett a II. Sava Putoline Robogó Roadshow. A péntek délutáni rendezvényt az országon átvonuló zivatarlánc tette bizonytalanná, de a lelkes kismotorosokat néhány esőfelhő nem tudta elrettenteni.

Meglehetősen családias hangulatban folytak az edzések, minden nevezőnek volt bőven ideje alaposan begyakorolni a pályát, hogy aztán az éles küzdelemben a lehető legkevesebb hibaponttal ügyeskedje át magát a sűrűn rakott bóják között.

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösBalról jobbra: Cebei Róbert, Müller Szabolcs, Luspay Dávid

 

A harmadik helyért zajlott a legszorosabb küzdelem, végül Luspay Dávid nyakába akasztották a bronzérmet, emellett egy negyedéves Motorrevü előfizetéssel lett gazdagabb. Biztos másodikként Müller Szabolcs jutalma szintén egy negyedéves előfizetés lett, mí­g a tavalyi sorozat harmadik helyezettje, az idei fordulóra alaposan felkészült Cebei Róbert érdemelte ki az aranyat, illetve a féléves Motorrevü előfizetést. Ezzel még Róbert számára nem ért végett a verseny, hiszen a kiskőrösi robogósokat ő képviselheti június 8-án a budapesti döntőn.

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösPalatinus Attila

 

A kiskőrösi futam kellemes levezetéseként Palatinus Attila stuntbemutatóját élvezhettük, aki az eleredő eső hatására megtáltosodva fagyasztotta meg a vért a nézők ereiben.

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösA későbbi győztes épp műszaki hibát orvosol

 

A Robogó Roadshow következő állomása Pécs. Május 24-én délután 1 órától a Dr. Veres Endre utca 25. szám alatt található Baranya Ring Gokart pályán várják a robogósokat, kismotorosokat.

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösAz idősebb korosztály Kiskőrösön is megmutatta
a fiataloknak, hogy mit számí­t 40 év rutin

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösPályabejárás Pala felvezetésével

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - Kiskõrösígy teljesí­ti a robogós pályát egy stuntrider

 

Találkozók, rendezvények II. Sava-Putoline Robogó Roadshow - KiskõrösA legnagyobb kihí­vás az üdí­tős doboz áthelyezése volt az egyik hordóról a másikra