Megalakult a Motoros Family

Ilyen kezdeményezés még nem volt.

A történet ott kezdődött, hogy Kárász Róbert műsorvezető nem szereti a tétlenséget. Hí­rnevét, ismertségét és kapcsolatait egy jó ügy mögé akarta állí­tani, ezért elindí­totta a Motoros Family mozgalmat. Először követeket és támogatókat gyűjtött, az előbbieket olyan hí­res emberek közül válogatta, akik egyébként motorosok is. így esett a választás Polyák Lillára, Mező Misire, Harsányi Leventére és Kovács íronra. Ha olvasóink nem lennének képben a bulvárban, ők olyan hí­rességek, akik tettek is valamit a hí­rnévért – Lilla például szí­nésznő, Mező Misi és Harsányi Levente zenészek, Kovács íron pedig tévés és rádiós műsorvezető. A követekkel együtt a támogatót is megtalálták, ami motoros témához illően a MOL.

 

Oké, de mire jó ez?


Mindenkiben ez a kérdés merül fel először. A Motoros Family azokat a motorosokat fogná össze, akik vissza szeretnének adni valamit a társadalomnak, hazájuknak. Az ú szélén lerobbant társuk mellett megálló motorosok segí­tőkészségét szeretnék kiterjeszteni. Például ha árví­z van, akkor homokzsákot pakolni, hogy egy alapvető esetetet vegyünk.

 

 

Kovács íkos, Polyák Lilla, Kárász Róbert, Mező Misi, Harsányi Levente

 

 

Ehhez toboroznak éppen motorosokat, akik í­gy egy országos méretű civil hálózat tagjai lennének – aminek a zöld szalag lesz a jele.

 

Az alábbi videóból még többet megtudhat a kezdeményezésről: