Második generációs okoskesztyű motorosoknak

Telefont és kamerát is vezérel

Rendszeres olvasóink emlékezhetnek rá, hogy 2012-ben beszámoltunk egy Bluetooth technológiával felvértezett kesztyűről, a BEARTek-ről, amivel lehetővé vált a mobiltelefonok motorozás közbeni kényelmes kezelése. Nem volt másra szükség, mint a megfelelő ujjbegyek összeérintésre, és máris a kí­vánt, előre beállí­tott akció (bejövő hí­vás felvétele, zene lejátszás, stb.) végrehajtódott.

 

Mostanra eltelt nagyjából négy év, ezért itt volt az ideje, hogy elkészüljön a különleges kesztyű következő generációja, ami természetesen megtartotta elődje jól bevált funkcióit, de kiegészí­tette néhány új lehetőséggel. Ennek keretében az eddigi Bluetooth modul mellett helyet kapott egy WiFi modul is, amivel a GoPro kamerák vezérlése válik pofonegyszerűvé. A három ujjnál elhelyezett 2-2-2 érintkező összesen hat funkciót enged kezelni, de a vállalat új, okostelefonos alkalmazásának segí­tségével a két modul között át lehet váltani, ami azt jelenti, hogy összesen 12 előre beállí­tható funkcióval gazdálkodhatunk.

 

 

A jelenleg bevezetési kampányban futó BEARTek II kesztyű 99 dollárba + szállí­tási költségbe kerül, a végső ára 225 dollár lesz.

 

íme egy rövid bemutató videó az okoskesztyűről:

 

 

(indiegogo)