Marquez vendégségbe megy Rossihoz

Már sok barátját és versenyzőtársát látta vendégül motoros farmján Valentino Rossi, most Marc Marquez is kipróbálhatja a hí­res tavulliai La Biscia pályát, ha elfogadja a meghí­vást.

La Biscia (olaszul kí­gyót jelent) a neve Rossi motoros/terepmotoros központjának, ahol szí­vesen látja barátait szórakozni vagy Moto3-as, Moto2-es pilótákat edzeni, de háziversenyeket is szokott szervezni a farmon.

 

 

Valentino Rossi legutóbb MotoGP-beli riválisát, a tehetséges Marc Marquezt invitálta magához a Katalán futam előtti sajtótájékoztatón, majd az aragóni teszten is megismételte a meghí­vást.

„Valentino már hí­vott korábban, de még nem tudtam megszervezni. Az biztos, hogy érdekes lenne.” – mondta Marquez. „Sokszor beszélgetünk arról, hogy hol és hogyan edzünk a futamok között, ha lesz rá lehetőségem, menni fogok.”

„Tavaly nálam volt Colin (Edwards), Corti, Corsi és egy csomó olasz pilóta, talán idén is szervezünk ilyesmit. Nem tudom, mikor lesz rá lehetőségünk, de talán Misano előtt, amikor Marc Olaszországban lesz.” – nyilatkozta Rossi.