Már nem néző, még nem zenész – Piaggio MP3 LT 500ie Business

Ahogy a zenészek szokták ugratni a dobosokat, úgy aposztrofálható a Piaggio motoros triciklije is, ami már nem autó, de még nem is motor. Három keréken szép az élet? Majd meglátjuk!

Borzasztóan nagy hazugság lenne részemről, ha azzal kezdeném í­rásomat, hogy milyen régóta és mennyire vártam, vágytam arra, hogy három keréken roboghassak, annak ellenére, hogy egy ideig magam is rendelkeztem egy háromkerekű GSX-R-rel, amikor az egykerekezést akartam megtanulni. Az MP3-hoz vezető úon volt időm gondolkodni. Mit fogok én kezdeni vele? Hová menjek? Elférek a sorok között? Ilyeneken rágódtam, na meg azon, hogy mit követhettem el…
Persze gyorsan pozití­vra váltottam és elkezdett érdekelni, hogy mi lehet a csábereje ennek a motornak, mi a siker titka. Hiszen az olasz oldalakon rendszeresen belefutok a hirdetéseikbe, márpedig ha valami jól fogy és van rá kereslet, akkor tudhat valamit. Márpedig jól fogy, hiszen magasnak mondható ára ellenére is több mint 70 000 darab talált gazdára az évek során Franciaországban.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2017/12 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!