Mágnesként vonzza majd a Triumph hí­vőket

November 1-én nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Triumph látogatói központja. íme, ez vár majd az odaérkező vendégekre.

A kedd este bemutatott motorokról már esett szó, de a Triumph Látogatói Központja legalább akkora, ha nem nagyobb durranás mint a bemutatott Bonneville fiúk.

A Hinckley-ben üzemelő Triumph gyáron belül kialakí­tott rész több szempontból is szenzációs alkotás. Egyrészt lehetőséget ad az odaérkező vendégeknek, hogy a motorok bölcsőjénél járhassanak, látva a komplett gyártási folyamatot. Ez egy nagyjából másfél órás túrát jelent a gyártosorok között. A nyolc részre osztott, tematizált kiállí­tói részen az 1902 óta í­ródó története ugyanúgy megismerhető a márkának, mint legendás alakjai, a filmvásznon feltűnt tí­pusai, versenyzői vagy éppen egy aktuális modell belseje a legutolsó csavarig.

A gyári alkotásokon túl külön részleget szenteltek a legdögösebb átépí­téseknek is. A képeket végignézve leszögezhető, ezek a srácok nem csak szeretik de értenek is a stí­lus nyelvén.

A létesí­tményben egy 1902 Café nevű kávézó is helyet kapott ahol szintén van min legeltetnie a szemét a betérő vendégnek. Természetesen mindenféle kiegészí­tő és csecsebecse vásárlására is van lehetőség, az arra kijelölt részen.

A galériát végignézve valószí­nűleg sok embernek kerül fel a listájára a Triumph Látogatói Központ meglátogatása. November 1-től erre van is lehetőség!