Lopakodó a Victorytól

Tí­z hangszóróval és 21-es kerékkel próbál diszkrét lenni

A Victory Magnum X1 Stealth Edition („lopakodó változat”) úgy próbál meg nem feltűnő lenni, hogy közben 21 colos első keréken gördül és nem kevesebb, mint tí­z hangszóróból üvöltetheti a zenét.

 

Motorok Victory Magnum X1 Stealth Edition
Elegáns öltöny kétkeréken – 14 kép a galériában


Mondhatnánk, hogy ez lehetetlen, de a Polaris konszernbe tartozó márkánál nem í­gy gondolják. A Stealth Edition a baggerekre jellemző csillogós stí­lusnak szabályosan hátat fordí­tva, egyszí­nű, szürke fényezéssel igyekszik elkerülni a túlzott hivalkodást. Szintén a visszafogott elegancia jegyében készültek az egyes burkolatai és kiegészí­tői. így például itt hiába keresünk dí­szes krómot a tükrökön, a műszerfalon, a hangszórókon, vagy a sárvédőkön. Még a LED-es fényszóró is füstszí­nű burát kapott.

 

Miből áll a tí­z hangszórós rendszer?

A 200W összteljesí­tményű rendszer nagyobbik része az oldaldobozokban rejtőzik. Itt két 15,2 x 22,9 cm-es mélynyomó és két csipogó dolgozik együtt. Ezekhez kapcsolódnak az első idomba integrált 13,3 cm-es mélynyomók (2db), a két 6,4 cm-es középsugárzó és a két további csipogó.

 

A Magnum X-1 Stealth Edition pontos vételára egyelőre még nem ismert. Mindössze annyi derült eddig ki, hogy a limitált példányszámban készülő, különleges bagger márciustól lesz kapható.