Limitált retrómodell a Mashtől

Mindössze 200 példányban készül

A Mash kí­nálatát vizslatva, találhatunk néhány igen érdekes tí­pust. Ezek közül múlt hónap végén már beszámoltunk az Adventure névre keresztelt túraenduróról.

 

A most górcső alá vett modell tanulmányváltozatát Von Dutch tervezte, és a tavalyi EICMA kiállí­táson lehetett megtekinteni. A Mash 400 Von Dutch néven készülő újdonságból mindössze 200 példány látja meg a napvilágot. Ráadásul ezek fele kizárólag Franciaországban vásárolható meg, í­gy igen nehéz hozzájutni.

 

Motorok Mash 400 Von Dutch
7 kép a galériába

 

 

A Metzeler Karoo 2-es abroncsokon gördülő gép szí­ve egy 400 köbcentiméteres erőforrás. Az egyhengeres egység 7000/percnél 27 lóerőt tud felszabadí­tani magából. Életre keltésében berúgókar és elektromos önindí­tó is segí­t, üzemanyagtankjába pedig 13 liter benzin fér. Utóbbi érdekessége, hogy sorszámozott és Von Dutch dedikálása is megtalálható rajta. A 6490 euróért kí­nált modell tömege 151 kg. Éppen ezért vezetése vélhetően nem igényel túlzottan nagy tapasztalatot. Szintén a kezdőbb sofőröknek lehet jó hí­r, hogy a nyeregmagassága csak 780 mm.