Leleplezték a 2022-es Harley-Davidson modelleket

Itt vannak az ikonikus cruiser, sport, kaland-túra és túramotorok, valamint trike-ok. A legnagyobb újdonságokat és a limitált CVO motorokat egy külön online eseményen leplezik le január 26-án. A Harley-Davidson Sportster S egy erős cruiser motor, amely a hihetetlen erőt ötvözi a legújabb fejlesztésekkel és a féktelen stílussal. 2022-ben a Sportster S metál fekete színben és még két új fényezéssel érhető el: homokszürke és ásványi metálzöld.

2021 februári bemutatása óta a Pan America 1250 Special és a Pan America 1250 túraendurók meghódították a túramotorok világát. Valójában a Pan America 1250 Special az első számú kaland-túramotor lett Észak-Amerikában. 2022-re még jobb TFT-kijelzővel szerelték fel őket, és normál körülmények között 10 másodpercről 3-5 percre meghosszabbították a lejtmenet vezérlés aktívált idejét. A Pan America 1250 Special modell új színválasztéka a kék-fehér színkombináció.

2022-ben a Heritage Classic 114 új króm díszítéses és matt fekete változatban is elérhető. A díszítőelemek közé tartozik a fényes fekete hátsó lámpasor, a szélvédő tartókonzolok, az első lámpák és az irányjelzők, fekete tükrök és villabefogók, fekete eloxált kerékagyak és küllők, valamint matt fekete kipufogóvédők krómozott kipufogóvégekkel. A króm díszítésű modellt fekete 9 küllős öntött alumínium vagy krómozott felnikkel kínálják.

A 2022-as Grand American Touring modellek lenyűgözően új fényezést kaptak, egyes motorok több, krómozott alkatrésszel kerülnek majd a szalonokba.