LEGO Harley-Davidson Fat Boy

A LEGO Csoport ma bemutatta a legújabb LEGO Creator Expert készletet, a Harley-Davidson Fat Boy modellt, amely világszerte 2019. augusztus 1-jétől válik elérhetővé a LEGO Store üzletekben.


Az ikonikus Milwaukee motorkerékpár Harley-Davidsonnal közösen kifejlesztett LEGO változata különösen részletgazdag. Megörökí­ti az életnagyságú modell szépségét, és tökéletes mása az eredeti Harley-Davidson Fat Boynak az élethű dizájnelemeknek, a borí­tásnak, és a külső felületeknek köszönhetően. Az 1023 darabos modell a tárcsás kerekekkel, a csepp alakú üzemanyagtankkal, az integrált sebességmérővel és a kettős kipufogócsővel válik teljessé.

A kész modell 20 cm magas, 18 cm széles és 33 cm hosszú, és különböző mozgatható részekkel nyűgözi le tulajdonosait. A gumiabroncs forgatásával életre kelnek a Milwaukee-Eight® motor mozgó dugattyúi és a dupla kipufogócsövei. A kormányrúd elforgatásával, a sebességváltó és a fékkar mozgatásával, valamint a támasztóláb lehajtásával a motor könnyedén leparkolható. A 2019-es Fat Boy motorkerékpár Wicked Red szí­nárnyalatát idéző autentikus sötétvörös és fekete fényezéssel, valamint Harley-Davidson® logókkal minden oldalon, tökéletes kiállí­tási darab minden otthonban, irodában vagy bárhol, hogy vezetésre inspiráljon.

A különleges alkotás megépí­tése 865 órát és 69 569 LEGO darabot vett igénybe, az 1:1 modellt a kiválasztott LEGO üzletekben és Harley-Davidson eseményeken láthatják majd kiállí­tva a rajongók.