Lábát törte a Hosszú motorozás sztárja az új Triumph Tiger sajtótesztjén

Nemrég lezajlott a novemberben bemutatott, 2016-os Triumph Tiger Explorerek hivatalos sajtótesztje. A portugál eseményen részt vett Charley Boorman is, aki többek között a Hosszú motorozás és a Hosszú motorozás lefelé cí­mű, motoros úifilmekből lehet ismerős.

 

Charley Boorman


A rendkí­vül tapasztalt motoros, kalandor és filmszí­nész a próbaú során balesetet szenvedett és kórházba szállí­tották. Az első információk szerint egy autóval ütközött össze és eltörte a lábát. A balesetet a hivatalos facebook oldalán megjelent bejegyzés is megerősí­ti, annyival kiegészí­tve, hogy Charley jól van.

 

 

Hosszú motorozás (Long Way Round) egy 2004-es sorozat (televí­zió, DVD és könyv), melyben Charley Boorman és Ewan McGregor 30 396 km-es túráját követhetjük végig Londonból indulva Európán, ízsián és Amerikán keresztül egészen New Yorkig.

 

 

A Hosszú motorozás lefelé (Long Way Down) egy három évvel később megjelent sorozat, amiben Charley és Ewan szintén Londonból indul, de ezútal kelet helyett dél felé. Úti céljuk Afrika legtávolabbi sarka, Fokváros.