Kunmadarason rekordeső várható

Az eddigi évek tapasztalatai alapján igazán megéri elmenni Kunmadárra június 29-én, szombaton! Autós gyorsulási OB, motoros gyorsulási OB és drift OB is lesz.

A hosszú téli napok után május elsején a versenyzők java része még beállí­tási és egyéb műszaki problémákkal küzdött, de Kunmadáron eddig mindig a második verseny volt az, ahol a legnagyobb számban dőltek meg a csúcsok és a legkiélezettebbek voltak a futamok.

 

 

A Motul kupán dragbikeosok között várhatón nagy egymásnak feszülés várható, hiszen az erő mindegyik gépben benne van, és az első futamok (május 1.) során szerzett technikai tapasztalatokat átültetve náluk esélyes, hogy a második futamra mindannyian szárnyra kelnek.

 

 

A Toyota RoadService Kupában induló dragster autót is nagy várakozás előzi meg, teljesí­tményben nincs hiány, itt szinte biztosra lehet fogadni, hogy új országos csúcs születik majd.

 

 

 

A Drift OB futamai a drag pálya mellett kialakí­tott drift pályán zajlanak majd, és ha mindehhez hozzávesszük a változatos kiállí­tókat és egyéb programokat, ezútal is nagy élményekre számí­that az, aki kilátogat Kunmadárra június 29-én! A programokról itt tájékozódhat bővebben.