Kóbor Kutyák a Mátrában

Az esemény már csak azért is fontos nekünk, a Motorrevünek, mert mi vagyunk a keresztszülei.

A Stray Dogs MC 2012. július 24-29. között tizennegyedik alkalommal rendezi meg a Siroki Motoros Hetet. Az esemény már csak azért is fontos nekünk, a Motorrevünek, mert mi vagyunk a keresztszülei. Egyszer ugyanis rosszul jelenttettük meg a siroki motoros találkozó időpontját, í­gy az első motorosok már kedden elkezdtek szállingózni a Sirok-kúvölgyi kempingbe. A területet éppen előkészí­tő rendezők meglepődve konstatálták, hogy találkozójuk bizony három nappal korábban kezdődik. Végül olyan sikeresnek bizonyult a motoros hét intézménye, hogy legközelebb már tudatosan í­gy hirdették meg.


A legtöbb találkozó talán unalmas lenne ötnapos verzióban, Sirok nem az. A Mátra és a Bükk szerpentinjei, a közeli strand, Eger, Egerszalók szép túraprogramokat kí­nálnak, mielőtt beindul a hétvégi rock and roll. A siroki találkozó védjegyének számí­tó hegyi felfutó verseny (hill climb), idén Motorrevü kupáért, és az iszapgyorsulás, a dagonya fighter show pedig olyan extra programok, amely sehol máshol nem láthatók az országban. A zenei felhozatal mindig nagyon gazdag, akár egy kisebb rock fesztiválnak is beillene.


Az idei találkozón is hasonló lesz a helyzet, szerdával kezdődően tizenhat zenekar lép a szí­npadra. A legnevesebbek: Blues Company, Beatrice, Zorall, ABCD, Rómeó Vérzik, Ismerős Arcok, Rock in Rock Cats, Mobilmánia.

Belépőjegyek

Egész hétre 6000 Ft

Péntektől 5000 Ft

Szombattól 4000 Ft

További információ: +36(30)418-1086; www.straydogsmc.hu