Kiderült, melyik az év legjobb cruiser motorja

A Harley-Davidson Low Rider S nyerte el az év legjobb cruiser motorja cí­met. Ráadásul duplán zsebelte be az elismerést, először a Cycle World í­télte oda neki, majd a Motorcyclist Magazine is őt választotta a legjobbnak. Ez nem kis dicsőség, hiszen a két legismertebb amerikai szaklapról van szó. De minek köszönhető a modell elsöprő sikere?

 

 

Kérdésünkre a választ a Motorcyclist Magazintól kapjuk meg: „Az erő és a súly aránya ugyanolyan fontos a cruisereknél, mint a sportmotoroknál.

A Low Rider S, a Harley-Davidson S széria modellje, amelyet a Dark Custom stí­lus és a Hot-Rod formula hí­vott életre. Azaz, épí­tsd be a legnagyobb motorod a lehető legkönnyebb vázba, amit csak képes vagy gyártani. A Harley-Davidson pedig bölcsen követte a formulát, a Screamin’ Eagle 110 köb-inche Twin Cam motorblokkot párosí­totta a karcsú Dyna vázhoz, ami hihetetlen jó összhatást eredményezett. Egyszerre erőteljes és könnyen kormányozható. Minimalista stí­lus, maximális hatás – egy igazi agresszí­v, teljesí­tményalapú motor!

Az összes kategória legjobbjait ITT tudod megnézni!