Kevesebb csicsa, több brutalitás

A legendás Honda Valkyrie utódja kevesebb csicsát, több nyers brutalitást és példás vezetési élményt í­gér.

Ahogy azt sejteni lehetett, a Honda leleplezte a jövőre kapható új power cruiserét, és szerencsére ejtették a korábban hangoztatott F6C nevet a sokkal ikonikusabban hangzó Valkyrie javára. Az új modell a Gold Wing 1832 köbcentis boxer hatosát kapja, és ezzel a Gold Wing F6B kicsitt visszafogottabb alternatí­vája lesz.

 

Motorok Honda Valkyrie 2014
Kattintson a képre a galériához!


 

Az először 1996-ban bemutatott Valkyrie sorozat legújabb darabja alumí­nium twin-spar vázat, alacsony ülésmagasságot és 340 kilónyi tömeget mondhat magáénak. Az ABS választható extra lesz (az amerikai kiadáson legalábbis), a motort programozott befecskendező rendszer (PGM-FI) juttatja benzinhez hat nagynyomású, programozott injektoron keresztül, mely alkalmazkodik a vezetési körülményekhez.

 

Motorok Honda Valkyrie 2014

 

Az utasülés eltávolí­tható, csakúgy, mint a kapaszkodóvas, a motor í­gy még áramvonalasabbá válik. A lámpák és az indexek mind LED-esek, a műszeregység szerepét egy többfunkciós LCD kijelző tölti be. A motorhoz 15 választható kiegészí­tőt kí­nálnak, és az átruházható három év garancia mellett természetesen választható hozzá a Honda Protection Plan is.

 

Motorok Honda Valkyrie 2014