Két újság egy áráért – itt az új Motorrevü megújult belsővel

Kedves Olvasóink!

 

Ha valaki kézbe veszi a holnap megjelenő, legfrissebb (2016/10-es) Motorrevüt, és egy kicsit belelapoz, láthatja, hogy a belső dizájnt alaposan megújí­tottuk. Igyekeztünk egy esztétikusabb, letisztultabb stí­lust megvalósí­tani, ami összességében szebb és modernebb, mint a korábbi. Kérjük, nézzenek bele, és győződjenek meg róla saját maguk is!

 

 

Ami a tartalmat illeti, ezútal sem fukarkodtunk az érdekességekkel. Legfontosabb tesztjeink közül kiemelkedik a legújabb Harley-Davidsonok exkluzí­v menetpróbája, melyeken keresztül nagyon alaposan megismerkedtünk az amerikai gyártó legújabb blokkjával a Milwaukee-Eight 107-tel. De ugyancsak igazi csemegének szánjuk az új Suzuki SV650 top tesztjét, vagy a power naked bike-ok összehasonlí­tójának második felvonását. Ezek mellett még kipróbáltuk a Yamaha MT-07 legújabb értelmezését, a Trace 700-at és megnéztük mire képes a Triumph Bonneville T120-as. Utánajártunk a jövőre esedékes Euro4 részleteinek, folytatódik a Fotósuli és a Nők a motoron rovatunk, illetve ellátogattunk a Felvidék egy nem is annyira távoli sarkába, ahol az ú mellett álló tankoktól szinte megfagyott bennünk a vér.

 

A teljes tartalomjegyzék itt található: link

 

Előfizetéssel kapcsolatos információk itt: link

 

Ajándék IPM:

Mostani számunkhoz ajándékként adunk egy IPM rejtvényt, amiben többek között sodokuk, skandináv rejtvények, tesztek és logikai feladványok várják a megfejtést. A 100 oldalas magazin ideális esti kikapcsolódásokhoz, hétvégékhez, vagy utazásokhoz.