Közlekedésbiztonsági nap Tatabányán

Fontos:

A motoros biztonsági nap tesztvezetés és vezetéstechnikai része iránt érdeklődőknek érdemes minél előbb felkeresni a Yamaha Top weboldalát és a megadott elérhetőségek (telefonszám, email cí­m) valamelyikén regisztrálni, mert az előzetes kalkulációk szerint maximum 100 embernek jut lehetőség kipróbálni a tesztmotorokat.

 

A biztonság mindenek fölött! Éppen ezért újból szeretnénk felhí­vni minden kedves olvasónk figyelmét, hogy augusztus első vasárnapján motoros közlekedésbiztonsági napot szervez a tatabányai rendőrség. A teljesen ingyenes esemény délelőtt 10 órától délután 3-ig tart és számos érdekességet, köztük Yamaha tesztvezetési lehetőséget is kí­nál.

 

 

 

Ezeket a motorokat próbálhatják ki a résztvevők:

 

 

A pontos helyszí­n a hivatalos tájékoztató elején olvasható!

 

Motoros Közlekedésbiztonsági Nap


A Tatabányai Rendőrkapitányság Városi Baleset-megelőzési Bizottsága Motoros Közlekedésbiztonsági Napot rendez.

Helyszí­n: 2800 Tatabánya, Alkotmány ú 2, Yamaha Top motorszalon

Időpont: 2016.08.07. 10:00 – 15:00 óra közötti időben.

A rendezvény célja: A helyszí­nre látogató motorosok helyes közlekedésre nevelése, vezetéstechnikai, KRESZ ismereteik bőví­tése, balesetmentes közlekedésük elősegí­tése.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Gépjármű-vezetéstechnikai Osztályáról 2 fő motoros rendőr szakoktató érkezik, akik egyéni, személyre, illetve motortí­pusra szabott vezetéstechnikai tanácsokkal látják el az érdeklődőket.

A nap folyamán a helyszí­nre látogatók elméleti (KRESZ TOTí“), valamint gyakorlati (motoros ügyességi verseny) feladatsorok végrehajtásában mérhetik össze tudásukat. A helyezést elért versenyzőket ajándékcsomaggal dí­jazzuk, valamint balesetmegelőzési szóróanyagok kerülnek kiosztásra. A tatabányai Yamaha Top jóvoltából további értékes nyeremények találnak gazdára.

A rendezvény nyí­lt, bárki előzetes jelentkezés nélkül a helyszí­nre látogathat. A gyorsabb lebonyolí­tás érdekében lehetőség van a Yamaha Top internetes felületén előzetesen regisztrálni.

A rendezvény ideje alatt ki lehet az új Yamaha tí­pusokat próbálni, továbbá megismerhetik a motorkerékpárral közlekedők a passzí­v biztonsági eszközök (bukósisak, proktektorok) helyes használatát. A Nemzeti Közlekedési Hatóság szakemberei ingyenes műszaki állapotfelmérés (fékerő mérés) keretében tájékoztatást adnak a motorkerékpárok állapotáról.

Takács József r. őrnagy

Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Sajtó