Jótékonysági rendezvények

Motoros Mikulások Ezen a héten örömet szerezhetnek a motorosok!

Mégpedig két motoros-télapós felvonulással és látogatással. Az egyik december 6-án (csütörtökön), a másik december 8-án (szombaton) lesz.

A december 6-i rendezvényről:
Második alkalommal látogatják meg a “motoros Mikulások” a beteg gyerekeket.
A Citadella motoros találkozó motorosai a MotorBlokk Sportegyesület szervezésében ismét meglátogatják a Heim Pál Gyermekkórházban és a Pető Intézetben lévő beteg gyermekeket, és több száz ajándékcsomagot osztanak szét közöttük.
Kőváry Tamás, a MotorBlokk Sportegyesület elnöke elmondta: “Tavaly annyira megörültek a gyerekek a különleges mikulásoknak, hogy nem volt kérdéses az akció megismétlése.”
A motorosok debember 6-án 11 óra előtt gyülekeznek a Citadellán. Innen rendőri kí­sérettel először a Heim Pál Gyermekkórházba mennek, majd a Pető Intézet udvarára gurulnak be, ahol a gyerekek ismét fel is ülhetnek majd a motorokra.

Amennyiben szeretnél eljönni, kérlek jelezz vissza e-mailen vagy telefonon.

íœdv:
Nagy Tí­mea
70/321-5079

A december 8-i felhí­vásról már korábban hí­rt adtuk, de azért még egyszer megemlí­tjük:

Bukósisakos Mikulás felvonulás
A 16 éve működő Magyar Mikulás Alapí­tvány idén szeretne a szokásos szezonális ünnepelés mellé valami újdonságot.
Mielőtt eltennénk téli álmot aludni a vasparipánkat, pattanjunk még egyszer a nyergébe egy nemes cél érdekében!
A Magyar Mikulás Alapí­tvány december 8-án a motorosok segí­tségét kéri. Szükség lenne kí­séretre a Mikulás ajándékosztó körújára pár (száz) csintalan manó és krampusz személyében, aki hajlandó az úszélén álló gyermekek felé egy kis csodát sugározni. Akár motor, akár quad, az egyetlen feltétel az alkalomhoz méltó megjelenés. Ez alatt érthetjük a motor vagy a vezető felöltöztetését akár csak egy sapkával vagy szarvval.
A Mikulással együtt végiggurulnánk a városon, és a végén a Mikulásgyárban leadhatjuk saját cipősdoboznyi ajándékunkat a rászorulok gyerekeknek.
Indulás: 15 órakor az Euro Park parkolójából.
Útvonal: íœllői ú (Heim Pál Gyermek Kórház) – Körú – Oktogon – Andrássy ú –
Hősök tere.
Ha van kedved részt venni, dí­szí­tsd fel motorodat, húzz a sisakodra manó sapkát vagy krampusz szarvakat és hozz egy kis ajándékot magaddal. Együtt képviseljük a csodát. Csináljuk vasparipánkból vasrénszarvast! A Mikulás számí­t ránk!”