Új helyszínen versenyez Sebestyén Peti

Észak-Spanyolországban, a navarrai pályán tér vissza a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző  Sebestyén Peti és csapata, az Evan Bros. Racing Team. Az ibériai pálya idén került be először a versenynaptárba és bár a csapat másik pilótája a téli felkészülés során tudott itt tesztelni, a magyar versenyző számára ez lesz az első alkalom a spanyol helyszínen.

Sebestyén Peti a szezon első felének kihagyása után,  Assenben  csatlakozott újra a VB mezőnyhöz és folyamatosan építkezve, Mostban már megszerezte első TOP10-es helyezését is. Az új pálya plusz kihívásokat rejt magában, fontos lesz az edzéseken minél több kilométert megtenni.

„Navarrában még sosem mentem, de az a tény, hogy a csapat volt itt tesztelni, nagy segítség lesz számunkra. A fő cél, hogy folytassuk a munkát annak érdekében, hogy megtaláljuk a motorozási stílusomhoz passzoló legmegfelelőbb beállítást. Ehhez a leghatásosabb módszer minél több kilométer megtétele, szóval ez lesz a fő célom és magabiztosan várom a mostani hétvége kihívásait.” – nyilatkozta Peti