Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás és az azt követő rendezvény.

A szervezők, akik maguk is motorosok, évről évre egyre nagyobb létszámú motoros angyallal foglalják el Dorog-Esztergom újait, és a magyar motoros társadalomra jellemző segí­teni akarás és összefogás erejével gyűjtenek az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak. A rendezvény helyszí­nének környéke, az egész környező régió, a Pilis és a Dunakanyar közkedvelt motoros túra úvonal, rengeteg kétkerekű társunkat vonzza. A nagy számok törvénye alapján, sajnos motoros balesetek is szép számban történnek. Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Magyarország első és egyetlen Motorosbarát Kórháza (a tábla átadása és avatása a két évvel ezelőtti angyalos rendezvényen volt). Az ott dolgozó ápolók és orvosok segí­tenek nekünk, motorosoknak, mi segí­tünk Nekik, és a kórháznak.

A tavalyi évben közel félezer motoros bontotta ki szárnyait és csatlakozott a kezdeményezéshez. A regisztráció / matrica dí­ja 2.000 Ft. A kezdeményezés logójával ellátott matricák és pólók eladásából befolyt összeget, a rendezvény teljes bevételét, az esztergomi kórháznak ajánlják fel a szervezők. A rendezvény csúcspontja a motoros felvonulás, melynek úvonala közel 40 km. A felvonulást követően a programok folytatódnak, minden résztvevőt megvendégelnek a szervezők egy ebédre, majd koncertek, vetélkedők, balesetmegelőzési technikák, tanácsok, egészségügyi / segí­tségnyújtási oktatás és bemutatók várják a motorosokat, akiknek a helyszí­nen véradásra is lesz lehetőségük.

IV. A Motorosok is lehetnek Angyalok : 2018.06.23. Gyülekező : 09:00 órától , az Off Road Motor’s Lehotay Kft.-nél, 2510 Dorog, Esztergomi ú 125. Felvonulás : 12:00