Hyosung GT650

Gyári hibákat tetőző hanyag tulajdonosok recsegtetik a koreai márka alatt a jeget. Pedig nem törvényszerű, hogy ami olcsó, az rossz, csak ugyanúgy kéne rá vigyázni, mint a drágábbakra.

Vannak, akik szerint a motorosok annyira sznobok, hogy ha Hyosunggal érkezünk egy kétkerekűekkel tömött parkolóba, jobban tesszük, ha a szélén állunk meg, mert még a robogósok is lenézik.

 

Ugyanakkor a másik oldal képviselői szerint ezekben a járgányokban pont az az érdekes, hogy nem tartoznak a fősodorba, és ezért az utca emberétől kezdve az öreg motoros rókákig, sokan megcsodálják.

 

 

Tizenéves korukra jócskán félmillió alatt kezdődnek a forgalomba helyezett, vizsgás GT650-esek. Ennek elsőre örülhetnénk is, de sajnos épp ez az olcsóság a legnagyobb rákfenéjük. Az ennyire bagóért kí­nált motorokat újonnan sem az a réteg vette, amelynek amúgy futotta volna sokmilliósra is, és ahogy teltek az évek, a tendencia még rosszabbra fordult…

 

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb (2017/02-es) számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!