Hűtlenkedő elnök futtata fel a sisakgyártót

Franciaország elnöke elsősorban szerelmi botránya miatt szerepelt sokat a hí­rekben – ám tudtán kí­vül beindí­tott egy üzletet. Ugyanis robogóval járt a pásztoróráira…

A franciáknak van erre egy receptjük. A helyi pletykalapokban folyamatosan napirenden van  elnökük, Francois Hollande és Julie Gayet szí­nésznő állí­tólagos szerelmi kalandja. Az elnök Piaggio MP3 robogójával gyakran tesz látogatást egy párizsi cí­men, amit egy lesifotós meg is örökí­tett, majd a kép megjelent a Closer celebmagazin cí­mlapján, melyen Hollande egy francia tervezésű – ám kí­nai gyártású – Dexter bukósisakot visel. A cikk megjelenését követően abnormális mennyiségű megrendelés futott be a forgalmazóhoz, 24 órán belül 1000 sisak kelt el a 199 eurós tí­pusból.

 

 

 

És itt a zseniális reklámfogás: a forgalmazó cég humoros nyí­lt köszönőlevelet í­rt Hollandénak, melyben további javaslatokat tett, hogyan tehetné biztonságosabbá jövőben kalandjait, például egy csinos női motoros dzsekivel, amely ideális Valentinnapi ajándék lehet, egyben átkeresztelte modelljét Dexter Presidentre.