Full-Gas BMW

Új BMW motorkerékpár márkakereskedés nyí­lt Balatonbogláron A Full-Gas az első BMW márkakereskedés, ahol csak motorokat forgalmaznak.

Full-Gas BMW

Megnyí­lt Magyarország legújabb BMW motorkerékpár márkakereskedése. Az egyik legnagyobb magyarországi motorkerékpár kereskedő cég, a Full-Gas Kft. 2007 decemberében BMW motorkerékpár márkakereskedést nyitott Balatonbogláron, amely a legnagyobb magyar BMW motorkerékpár kereskedéssé lépett elő az országban. Az új épületrészben a BMW motorok mintegy 240m2-t foglalnak el, í­gy az összes aktuális modellt kiállí­tják majd. A teljes tí­pusválaszték bemutatására alkalmas épületrészben kapott helyet a BMW ruházati részleg, mí­g az új szárnyban január végéig alakí­tják ki a többállásos BMW motorkerékpár szervizt.

Full-Gas BMW

Jávor Dániel, a BMW Magyarország vállalati kommunikációs szakértője; Erdős Tamás, a Full-Gas Kft. tulajdonos-ügyvezetője; Uwe Höfer, a BMW magyarország motorkerékpár üzletágvezetője; Zámbó Balázs, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere

A megnyitó sajtótájékoztatón Uwe Höfer, a BMW Magyarország motorkerékpárokért felelős igazgatója kiemelte, hogy 2007-ben a csökkenő tendenciát mutató magyarországi motorkerékpár piacon a BMW kereskedések több motort adtak el, mint 2006-ban, és az év végére rekord eredményeket vár ezen a téren a bajor konszern magyarországi leányvállalata. A sikernek két fő összetevője van: egyrészt a márkakereskedések a BMW Magyarországgal együttműködve folyamatosan javí­tják szolgáltatásaik szí­nvonalát, másrészt az anyacég az elmúlt évek modell offenzí­vájának köszönhetően egyre több kategóriában kí­nálja ügyfeleinek kiváló minőségű modelljeit. Az igazgató megjegyezte, hogy eddig hét olyan BMW márkakereskedés volt, ahol autókat és motorkerékpárokat is árusí­tottak, és a Full-Gas az első, ahol csak utóbbiakkal kereskednek, nem véletlenül. A BMW Magyarország célja ugyanis, hogy a legtapasztaltabb és a motorozás iránt a leginkább elkötelezett kereskedőket válassza partneréül. így a Full-Gas nemcsak a gyönyörű, új épület miatt, de a lelkes és szakértő csapat, illetve a balatoni elhelyezkedés miatt is ideális üzlettárs a BMW Magyarország számára.

Full-Gas BMW


Zámbó Balázs
, a BMW Magyarország motorkerékpár menedzsere az új modelleket mutatta be, í­gy szó esett az új HP2 sportboxerről, illetve a Milánóban nemrég bemutatott öt új modellről is. Ezek közül például az R 1200 GS az eddiginél is jobban megfelel a túraenduró ideáljának, erős, kényelmes és kiválóan használható hosszabb utakra, az Adventure-re pedig egy igazi világjáró enduró. A BMW Motorrad újdonságai között szerepel még a kimondottan az endurósportra termett G 450 X, és az F 800 GS és F 650 GS modellek, amelyekkel a BMW Motorrad jelentősen bőví­tette kí­nálatát.

Full-Gas BMW

Erdős Tamás, a Full-Gas ügyvezető igazgatója hangsúlyozta, hogy a 2003-ban átadott épület bőví­tményeként, amely már önmagában is az ország legnagyobb és legmodernebb motorkerékpár márkakereskedése, az idei 190 millió Ft-os balatonboglári beruházás minden tekintetben a magyar motorkerékpár kereskedelem elsőszámú telephelyévé emeli a Full-Gas központját. “2002 óta folyamatosan 500 db felett van az évente általunk értékesí­tett motorkerékpárok száma. Cégünk sikere a profit folyamatos visszaforgatásának, fejlesztésnek, motorsport aktivitásnak, aktí­v marketing tevékenységnek, a műszaki kollégák folyamatos képzésének és leginkább a vezetőség motorozás iránti rajongásának köszönhető” – nyilatkozta a tulajdonos-ügyvezető.

A Full-Gas Kft. jelenleg az egyik legmeghatározóbb vállalkozás a magyar motorkerékpár kereskedelemben, a cégcsoport összesen öt telephellyel rendelkezik Budapesten és három dunántúli városban. Magyarország legmodernebb teljesí­tménymérő és tesztpadja is a balatonboglári szervizben található.

Full-Gas BMW

A magyar piacon a BMW motorkerékpárok értékesí­tésének irányí­tását 2006. január 1-jén vette át a BMW Magyarország a Wallis Motortól. A két cég közötti együttműködés márkakereskedői szinten maradt fenn. A BMW Magyarország Kft. a BMW motorkerékpárok, az eredeti alkatrészek, felszerelések behozatala és forgalmazása mellett a szerviztevékenység felügyeletéért, valamint a marketing- és vállalati kommunikációért is felel.
A vállalat a motorkerékpárok értékesí­tésében is hasznosí­tja a BMW csoport nemzetközi know-how-ját, illetve bevezette a leányvállalat azelőtt csak a gépkocsik vásárlásakor felkí­nált lehetőségeit, í­gy például a BMW Financial Services finanszí­rozási szolgáltatást is.

Full-Gas BMW

A BMW csoport magyarországi leányvállalata hivatalosan 2004. május 1-jén kezdte meg működését, és azóta irányí­tja a BMW és MINI autók, valamint a felszerelések behozatalát, illetve a szerviztevékenységet.
Az új BMW motorkerékpár márkakereskedés cí­me:

Full-Gas – Balatonboglár, Fonyódi ú (7-es ú), 142. km-nél