Fotópályázatunk eredményhirdetése

Kedves Olvasóink!

 

Idei fotópályázatunk, a Motographia elérkezett a fináléjához (első forduló itt, második forduló itt). A háromtagú szakmai zsűri hosszas gondolkodás és többkörös vitázás után kiválasztotta a Csodálatos hely ez a föld, a Motorsport és a Vintage kategóriák legjobbjait, akik az előzetes kií­rásnak megfelelően a Fujifilm Magyarország jóvoltából időjárás-, ví­z- és ütésálló Fujifilm XP80-as strapakamerát nyernek. A második és harmadik helyezettek pedig egy-, illetve féléves Motorrevü előfizetéssel gazdagodnak.

 

 

A végeredményt a Motorrevü jövő hét csütörtökön megjelenő (november 24.), 2016/12-es számában tesszük közzé, amiben mások mellett helyszí­ni képekkel illusztrált, átfogó anyaggal jelentkezünk az EICMA szalonról, utánajárunk, hogy motorunkhoz melyik a legjobb ápolószer és leközöljük a világ legnagyobb összehasonlí­tó-tesztjeként számon tartott AlpenMasters második fordulóját.

 

A lapot keressék az újságárusoknál, vagy válasszanak előfizetési lehetőségeink közül. Utóbbival kapcsolatban további információk ezen a linken, illetve az alábbi plakáton érhetők el.