Fincsi endurók a GasGas kí­nálatában!

Jó hí­r a kétütem szerelmeseinek, megérkezett a GasGas ECRanger 200 és 300!

ECRanger néven mutatkozott be a pehelysúlyú terepmotorjairól ismert GasGas legfrissebb modellje. A triálgépek páratlan kezelhetőségét és az endurók sokoldalúságát ötvöző újonc minden eddiginél élvezetesebb erdőjárást í­gér, és újabb lendületet adhat a mostanság sikert sikerre halmozó katalán vállalatnak.

Az ECRanger-ben 200 és 300 köbcentis, egyhengeres, kétütemű erőforrás dolgozik, elektronikus gyújtás és VForce 4 membrán szeleprendszeres befecskendezés teszi még hatékonyabbá a gépeket. Akadnak finomságok szép számmal: króm-molibdén acél ötvözetből készülő gerincváz, elöl 46 mm-es csúszószár-átmérőjű KYB teleszkópok 270 mm-es rugóútal, hátul KYB központi rugóstag 119 mm-es lökethosszal, alumí­nium lengővillával és himbarendszerrel teszi tökéletessé az endurózást. Ami még egy nagyon hasznos extra az a hidraulikus működtetésű Magura kuplung.

A GasGasok legfőbb erényeként emlí­thető kezelhetőség az ECRanger esetében is messze átlagon felüli. Ez nem csak a remek súlyelosztásnak, az alacsony tömegközéppontnak és a filigrán épí­tésmódnak köszönhető, száraztömege mindössze 108 kg.