Fesztiválozz a MOL Motoros Family-vel!

Magyarország segí­tőkész kétkerekű családja július 12-én szervezi meg első fesztiválját a Velencei Ví­zi Várban.

A MOL Motoros Family Fesztivál egész napos szí­nes programokkal vár minden motorost és robogóst. Reggel 9-kor tókerülő motoros túrával indul a nap, majd ví­zi- és sportprogramok, játékok, bemutatók és koncertek várnak kicsikre és nagyokra. Lesz motoros szépségverseny, megmutathatjuk, mekkorát szól motorunk, és értékes nyereményekért is küzdhetünk. A MOL Motoros Family kiemelt ügyként kezeli a biztonságos közlekedést, mely a fesztivál egyik központi témája is lesz. Kerekasztal-beszélgetésen vehetünk részt az ORFK motoros rendőreivel, és egy figyelemfelkeltő flashmob-akcióval is készülnek a szervezők. Mindemellett gyűjtést tartanak a Magyar Mentőmotor Alapí­tvány számára, hogy új készülékek vásárlásával támogassák őket.

 

 

 

Az eseményt az esti koncertek koronázzák meg, fellép a Firkin, az Anima Sound System, valamint Kovács íron, a MOL Motoros Family nagykövete, zenekarával, a Káosz Központtal.
Július 12-én a MOL Motoros Family minden régi és új tagját várja a Velencei Ví­zi Várban, az I. MOL Motoros Family Fesztiválon. A belépés dí­jtalan. Részvételi szándékunkat az info@motorosfamily.hu e-mail cí­men jelezhetjük.
Az eseményről és a közösségről bővebben a www.motorosfamily.hu weboldalon, valamint a Facebookon(facebook.com/motorosfamily) tájékozódhatunk.