Exkluzív custom: BMW R 18 M & R 18 Aurora

A veronai Motor Bike Expo a tökéletes színpad, ahol az olasz és európai rajongók előtt színre léphet ez a két exkluzív custom motorkerékpár, amelyek az ikonikus BMW R 18-on alapulnak.

A munka a futóműre, a felfüggesztés beállítására, a karosszériára és a tartozékokra összpontosult, a mechanikát és az elektronikát nem bántották. A BMW R 18 M alacsonyabb tömegének és megváltozott üléspozíciójának köszönhetően még élvezetesebb motorozást ígér. Természetesen az M-es fényezés sem hiányozhat a motorról.

Az R 18 Aurorához vezető módosítások a Garage 221 BMW világában szerzett tapasztalataiból származnak, és valójában minden felhasznált elem a BMW egyéb modelljeiből származik. A nyereg egy 2005-ös BMW 1200 C-ből származik, a Batwing-burkolat egy 1982-es BMW R 100-as első-, és egy 1991-es BMW K 75-ös hátsó burkolati elemeinek felhasználásával készült. Érdekesség, hogy még a karosszéria színénél is egy 1983-as BMW RT 100-as színkódját vették alapul, a grafikát annak színárnyalatára és intenzitására szabva. Az első és hátsó sárvédők tartói, a nyeregtartók és a rendszámtábla keret teljes egészében kézzel készültek. A kipufogócsövek a Leo Vince-szel együttműködve készültek, különös gondot fordítva a hangzásra.