ELMARAD A MOTOR FESZTIVíL – AZ EMAT közleményével frissí­tve!

Az utóbbi időben megjelent hí­rek alapján nem meglepő a döntés…

Korábbi hí­rünket az EMAT közleményével egészí­tjük ki:

“Sajnálattal vettük tudomásul a Hungexpo döntését a Fesztivál teljes lemondásáról.Az EMAT versenynek a Hungexpo adott volna helyszí­nt, í­gy nincs lehetőségünk az eredeti koncepcióban megrendezni.

Mivel a benevezett 92 (!) motor épí­tője, tulajdonosa, és a nézők is várják a több mint két évtizedes tradí­cióval büszkélkedő versenyt, í­gy a “B” alternatí­ván dolgozunk. A www.emat.hu honlapon, illetve minden rendelkezésre álló információs forrásban közölni fogjuk a továbbiakat, melynek fontos része az új helyszí­n és időpont.

Köszönettel:

Devils MC”

A Motor Fesztivál kapcsán elég sokszor í­rtunk az utóbbi időszakban szervezők és importőrök egyaránt megszólaltak a résztvélteli szándékra vonatkozóan. A végeredmény az, hogy a rendezvény elmarad. Alább a Hungexpo Zrt. közleménye olvasható:

“A Hungexpo Zrt. értesí­ti a közönséget, hogy a február 23-25. között esedékes Budapest Motor Fesztivál elmarad.

A cég minden körülményt mérlegelve a látogatók érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést. Miután a nagy motor importőr cégek egy része jelezte, hogy idén nem vesz részt a szezonnyitó rendezvényen, a Hungexpo az utolsó pillanatig tárgyalt a legjelentősebb márkákat forgalmazó kereskedőkkel és potenciális kiállí­tókkal, azonban támogatás hiányában több partner is visszalépett a megjelenéstől. A Hungexpo számára a látogatók és kiállí­tók elégedettsége a legfontosabb érték, a cég vezetése úgy véli, hogy a jelen körülmények között nem tudja biztosí­tani a megszokott szí­nvonalú motoros seregszemlét, és a piaci szereplőkkel együttműködve a jövő évi kiállí­tás megszervezésére koncentrál. A cél továbbra is az, hogy fenntartva a folyamatos véleménycserét a szakma képviselőivel, az ország legnagyobb ilyen tí­pusú rendezvényét kí­nálják évről-évre a mintegy 30 ezer érdeklődő látogatónak.

A már megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérí­tik, a kellemetlenségért elnézést kérnek.”