Eladták a kilométereiket

Futva segí­tettek a Harley-Davidsonosok

Rekord létszámmal zajlott le a 30. Spar Maraton a hétvégén, a közel 28 ezer induló között ott volt a Harley-Davidson csapata is, akik között nem találunk hí­res sztárokat vagy celebeket, mégis jótékony futásukkal ők az igazi hősök. Négy hétköznapi emberről van szó, akiket a sors munkájuk és persze közös szenvedélyük, a motorozás szeretete hozott össze, és akiket nemes szí­vük az élménykülöní­tményhez sodort.

 

 

A Kolesza Krisztából, Soltész Évából, Dobai Dánielből és Heim Dánielből álló futócsapat szí­vvel-lélekkel arra a közös küldetésre vállalkozott, hogy az Élménykülöní­tményhez csatlakozva fussa le a 42 kilométeres maratoni távot, és embert próbáló teljesí­tményükkel a BíTRAKon segí­tsen.

 

A jótékonysági akcióban közös segí­tségnyújtásra hí­vták barátaikat és a motoros közösség tagjait: jelképes örökbefogadásra kí­nálták nekik a versenyen és a felkészülésük során megtett kilométereiket.

 

 

Az adománygyűjtés során több mint fél millió forintot sikerült összegyűjteniük a Bátor Tábor javára, amely összegből már fedezni lehet a táborozó gyermekek egészségügyi ellátásához szükséges eszközök és gyógyszerek fél éves költségét.

 

A Bátor Tábor Alapí­tvány évente több mint 1000 gyermeket és családjaikat segí­ti hozzá olyan örömteli és fontos pillanatokhoz, melyek reményt és önbizalmat adnak a hozzájuk érkező súlyosan beteg gyermekek gyógyulásához.

 

 

A kedvezőtlen időjárási viszontagságok ellenére a csapat sikeresen teljesí­tette a távot, mosolyogva vették egymás-után a kilométereket, az a gondolat hajtotta őket egészen a célig, hogy adományukkal mennyi mosolyt és örömet fognak tudni okozni a táborozó kicsiknek.

 

Az akciónak köszönhetően rendkí­vüli összefogás jött létre, amely újra bebizonyí­totta, hogy a motorosok jó szí­vűek és hogy együtt nagy dolgokra képesek.

 

A nemes ügyhöz még a következő két hétben bárki bátran csatlakozhat, az adományokat a következő elérhetőségén várják: https://www.elmenykulonitmeny.hu/team?id=1415