Drágulást hozott az új MV Agusta Brutale Corsa

Igaz, hogy az MV Agusta egy „megfizethető”, háromhengeresekből álló flottával is szolgál, de az olasz vállalat folytatja az exkluzí­v és kimagasló négyhengeresek gyártását is. A 2013-as MV Agusta Brutale Corsa megjelenésével felfrissí­tették 156 lóerős, 1078 köbcentis négyhengeres naked bike-jukat, egy sor kiegészí­tővel ruházták fel, na, meg magasabb árral is…

Hogy igazolják az MV Agusta Brutale Corsa több, mint hat millió forintos árát, a cég kovácsolt alumí­nium kerekeket, Öhlins villákat használt megalkotásakor. Ezeken kí­vül új, könnyűfém kormányműfejet is épí­tettek bele. Megemlí­tendő még a kézzel varrt ülés, a fényes, fekete festés a térhálós vázon és ott vannak az olyan könnyűfémből készült apróságok, mint a lábtartók, a fogantyúk, stb. Szénszálas sárhányók elöl és hátul, na, és, persze, ott az MV Agusta Corse logó is.

 

 

Lehet, hogy az erőforrás változatlansága hiányérzetet kelt egyesekben, de azért a villák és a kerekek megújí­tása szép húzás, és egészében tényleg szép látványt nyújt.