Crossoverek összehasonlí­tó tesztje

Miközben több, mint ötvenezer ember élvezi a legek rockfesztiválját, és találkát adnak egymásnak a Nordschleifén a világ minden tájáról érkezett benzinjunkie-k, mi kétkerekű barangolásra indulunk az Eifelben. Különböző motorkoncepciók jegyében fogant funbike-okkal, amelyek kiválóan alkalmasak túrázásra is. Ne is halogassuk tovább az indulást, legfőbb ideje, hogy csillapí­tsuk kilométer- és kalandszomjunkat!

Sehogyan sem akar apadni a tömeg, egymást érik az autók. Javában zajlik a Rock am Ring fesztivál. Zenerajongók ezrei táboroztak le, raklap számra fogy a dobozos sör. Nincs semmi bajunk az effajta rendezvényekkel, de mi most inkább kimaradnánk belőle. Hála a hosszú hétvégének, négy kellemes szabadnap elé nézünk, amit csak megédesí­t, hogy négy darab klassz, univerzális motor dohog alattunk. Kirándulás keretében közben fogjuk tesztelni őket.

A tesztelt motorok:

Yamaha Tracer 900 GT

Ducati Multistrada 950

Kawasaki Versys 1000

Triumph Tiger Sport

 

 

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2018/9 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található