Bemutató: Malaguti Madison 300

Szakí­tott felmenői formavilágával, most dögösebb mint valaha a felturbózott Malaguti Madison 300.

A Motorrevü 2020/01-es számában már bemutattuk a Malaguti Dune 125 köbcentis enduróját. Most a feltámasztott bolognai gyártó maxirobogóját, a Madison 300-at próbálhattuk ki egy rövid teszt erejéig. A Madison tí­pusnév sokaknak ismerősen csenghet, mivel a 2000-es években a Malagutikí­nálat részét képezte 125, 150, 200, 250 és 400 köbcentis változatban is. Furcsa, de egyben pozití­v csalódás, hogy ez a bringa nem hasonlí­t az elődjeire, helyette egyértelműen a Gilera Nexus génjeit örökölte. A Nexus anno is jó cucc volt, és valószí­nűleg jobb motor is, mint az eredeti Madison, a formáját tekintve egészen biztosan.

Az új robogó egyértelműen a sportosság jegyében született, erőt és magabiztosságot sugall minden porcikája, főleg ezzel a vörös fényezéssel. Az első fényszórók és fejidom formája nagyon dögös, csúcsragadozóként tekint le ránk. A LED-es nappali menetfény ezt csak fokozza.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2020/02 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.