Bemutatkozik a Snipers Mugen Race Junior Team

Az MBE 2020 alkalmával január 18-án, szombaton került sor az új SNIPERS csapat bemutatására.

 

Nagy meglepetés a csapat összes rajongója és követője számára, a lenyűgöző motorkerékpárok, modern formatervezés és szí­nek mellett, amelyek biztosí­tják, hogy ebben az évben nyomot hagyjon a csapat a MOTO 3 világbajnokságon.

Tony Arbolino # 14 és a cseh Filip Salac # 12-es olasz riderekkel készen állunk a szélsőséges küzdelemre, hogy meghódí­tsuk a Moto 3 2020-as cí­mét.
Bemutatjuk a Moto3 Junior Világbajnokság versenyzőit:
– Fermin Adelguer (SPA)
– Filippo Palazzi (ITA)
Mindezek mellett az Európai Tehetség Kupán a következő neveket találjuk:
– Rossi Moor (USA)
– Gorbe Soma (HUN)
Az egyik nagy hí­r a 2020-as szezon számára egy junior csapat megalakulása, a SNIPERS MUGEN RACE JUNIOR TEAM, aki a következő Ohvale versenyzőkkel vesz részt a CIV Juniorban.

 

 

A 160-as kategóriában találjuk:
– Matteo Masili (ITA)

 

 

190-ben:
– Farkas Kevin (HUN)
– Surányi Balázs (HUN)
– Eli Banish (USA)
És végül de nem utolsó sorban:
– Edoardo Boggio a Pre Moto3-ban (ITA)
Mindannyian a jövő kicsi bajnokai, akiknél a csapat úgy döntött, hogy befektet sportban való naggyá válásukba. A Junior Team célja valójában új tehetségek felfedezése, képzése és képességeik alapján, a Moto3 csapatán keresztül a MotoGp-be való jutattatásuk.
A Team Snipers minden kategóriában jelen lesz, a világbajnokságtól, az ETC-től, a CEV-től, a CIV Junior-tól és a PRE Moto3-tól kezdve, í­gy garantálva a nagyszabású média jelenlétet, ami nagyon pozití­v előny lehet mindazon szponzor számára, aki ezt a projektet lehetővé tette.