Bárki széthajthatja a legdurvább utcai motort

A résztvevők az új HP4-et vagy az S 1000 RR sportmotort is kipróbálhatják.

A BMW Motorrad 2013. május 22-én és 23-án mindenki számára nyitott pályanapot tart a csehországi Brno-ban, a Moto GP és Superbike versenyekről is ismert versenypályán, ahol a saját motoros pályamotorozás mellett lehetőség nyí­lik az új BMW HP4 vagy a BMW S 1000 RR kipróbálására is.

 

 

A részvétel regisztrációhoz és a részvételi dí­j határidőben történő megfizetéséhez kötött, a versenypályára kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani. A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.

 

 

A rendezvényen való részvétel ára a jelentkezés idejétől függően 149-160 euró, a kétnapos részvételért 280-300 eurót kérnek. A dí­j 4×25 perc saját motorral, valamint 1×25 perc BMW sportmotorral való pályamotorozást, egésznapos étkezést és a frissí­tő italokat, valamint az időmérést tartalmazza (a transponder kölcsönzési dí­ja külön fizetendő).

 

 

A pályanapon bármilyen márkájú motorral részt lehet venni. Az érdeklődők itt jelentkezhetnek. A tavalyi rendezvény videós összefoglalóját ide kattitntva tekintheti meg.